Publicitat
ESPORTS

L’OAR Gràcia es deixa un punt i el tercer lloc a Poble Nou (26-26)

Nil Montserrat va ser l'autor de tres gols a Nova Icària / Cedida (E.A.)
Hauria pogut ser pitjor. El Gràcia es va deixar un punt i el tercer lloc al pavelló de la Nova Icària en un partit de trajectòria semblant al de la jornada passada contra el Sant Esteve Palautordera. Si en aquell els verd-i-blancs va remuntar el desavantatge de 5 gols i van guanyar, en aquest va ser el Poble Nou qui en va remuntar 6 a la segona part tot i que al final el Gràcia va evitar la desfeta.

Se sabia que el Granollers havia guanyat i provocat la primera derrota del líder Sant Martí (33-31), la qual cosa obligava el Gràcia a guanyar també per no ser superat a la classificació. Va sortir decidit a fer-ho i va posar bons fonaments amb el 6-10 al minut 15. A partir d’aquí li va faltar continuïtat i va començar a alternar bons moments amb altres de grisor en el joc. El Poble Nou s’acostà a tocar (13-14) però amb un gol de cada un dels germans Correro s’arribà al descans amb 13-16. El parcial 0-3 va aportar al Gràcia la màxima diferència (13-19). De moment el partit estava controlat perquè l’intercanvi de gols li permetia viure de la renda.

A deu minuts per a la fi (19-23) el vaixell del Gràcia va començar a fer aigües. Les possessions no finalitzaven amb encert i el Poble Nou, en canvi, trobà solució a cada problema (24-24). Després, una estona d’ocasions desaprofitades d’un i altre per obrir marge (25-25), i ja en el darrer minut el gol de Nazario Medina que culminà la remuntada del Poble Nou (26-25). Temps mort de Gerard Gomis i atac amb set sense porter. Arnau Xerta va veure espai entre dos defensors i encarà porteria. La incursió, frenada sense contemplacions, provocà el ‘7 metres’ decisiu perquè Bernat Correro, a 12 segons de la fi, anotés per empatar.

Publicitat
Comentaris
To Top