Publicitat
Esports

Edu Lorrio guia l’Astralpool a les semifinals

El porter madrileny aturant el penal que acabaria sent clau a Pere Estrany / LL.FRANCO

Èpic. L’Astralpool Club Natació Sabadell ha aconseguit el passi a les semifinals de la Copa del Rei després de superar el CN Barcelona a la tanda de penals (12-10). Dissabte, a partir de les 13.30 hores, l’equip de Quim Colet es veurà les cares amb el CN Terrassa.

La Copa del Rei havia deparat un duel entre sabadellencs i barcelonins sense un clar favorit. Si bé és cert que El CN Barcelona ha estat el primer a obrir la llauna a través de Pere Estrany a l’equador del primer quart en un període on les defenses han dominat als atacs (0-1). Els de Quim Colet, bloquejats en atac, no trobaven la manera de superar un Unai Aguirre que s’ha mostrat impecable durant els primers dos períodes. Mentrestant, a la porteria nedadora, Roc Ferrer, Adri Delgado i Pol Gomà situaven el 0 a 4 a l’electrònic. Un resultat que deixava molt encarrilada l’eliminatòria al final dels primers setze minuts. L’Astralpool, tot i mostrar-se molt força sòlid en defensa si es té en compte el potencial dels barcelonins, necessitava un gol per canviar la dinàmica. I així ha estat.

Publicitat

Amb el suport de més de tres-cents espectadors congregats a la piscina de 33 metres de Can Llong, Lalo López-Escribano ha fet despertar a l’afició i a l’equip. Parcial de 0 a 3 que tornava l’esperança als nedadors amb els gols de Fran Valera i Borja Fenoy, abans de l’equador del tercer període (3-4). Can Llong s’ha convertit en una olla de pressió fins que dues dianes d’Eric Marsal tornaven el +2 per als de Toni Esteller (5-7). L’aparició d’Óscar Carrillo ha estat clau per tornar a situar l’Astralpool dins el partit abans que Sam Van den Burg, a només set segons per a la conclusió, fes emmudir Can Llong (5-7). El més complicat s’havia fet i els sabadellencs han arribat a l’últim quart amb clares opcions d’endur-se un duel aferrissat.

/ LLUÍS FRANCO

En els darrers vuit minuts, els barcelonins s’han arribat a situar 6 a 8 a només quatre minuts per a la conclusió i res feia presagiar el que acabaria succeint. I més després que Óscar Carrillo veiés com de nou Unai Aguirre aturava una pena màxima que hauria pogut significar el 7 a 8. Lluny de caure en el desànim, el mateix Carrillo s’ha carregat l’equip a l’esquena per anotar el 7 a 8 i posteriorment el 8 a 8 a poc menys d’un minut per arribar al final. Can Llong ha estat un clam després de 37 minuts anant a remolc. No hi ha hagut temps per a més i l’eliminatòria s’ha decidit als penals. Moment en el qual ha aparegut la figura d’Edu Lorrio per guiar l’equip cap a les semifinals. L’aturada de l’ex porter del CN Barcelona a Pere Estrany ha estat decisiva per encarrilar el passi. L’encert dels nedadors (4/4) i el xut al pal de Van Den Burg han fet la resta. L’Astralpool presenta candidatura per ser a la final de diumenge. Abans, però, derbi amb el Terrassa.

Conjurats per fer-la grossa

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top