EDITORIAL

Per molts anys, UES!

Fa temps que parlem a Sabadell de com recuperar la capitalitat i de com tornar a ser un referent. Una de les maneres és reconèixer aquelles entitats i institucions que han estat pal de paller en la construcció de la ciutat i amb les quals s’ha de comptar per al futur. Una d’elles, és clar, és la Unió Excursionista de Sabadell (UES), que enguany celebra els 50 anys. Des del 27 de febrer del 1970, hi han passat 11 presidents i s’han assolit fites molt destacades, fins i tot en l’àmbit europeu.

Publicitat

La ciutat actual no s’entendria sense la UES. Però tampoc s’entendria que qualsevol decisió que es prengui a Sabadell no compti amb aquesta entitat. Si més no, el president de la UES, Josep Maria Manyosa, ja ha apuntat els reptes que té al davant: créixer en l’especialització i la formació, i fer front al canvi climàtic. Aquests objectius són de plena vigència en l’actualitat política i econòmica i haurien d’estar en consonància amb l’estratègia futura de Sabadell. Per aquest motiu, desitgem a la UES que en faci molts més!

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top