Publicitat
Esports

El Sabadell s’estavella en el mur del Llagostera i perd el lideratge (1-1)

El Sabadell malbarata un penal i un gol de Boris Garrós que donava avantatge davant el Llagostera

La desesperació d'Edgar Hernández després que Marcos aturés el penal / Lluís Franco

Ensopegada inesperada i adeu al lideratge. El Sabadell no ha pogut superar el Llagostera i després de 10 jornades consecutives, perd el primer lloc en favor del Castelló. El domini abassegador del conjunt arlequinat s’ha estavellat en el mur d’un disciplinat Llagostera i els pals. Quan tot semblava sentenciat amb el gol de Boris Garrós a la segona part ha arribat la sorpresa i la reacció final ha estat estèril.

La desesperació d’Edgar Hernández després que Marcos aturés el penal / LLUÍS FRANCO

La victòria matinal del Castelló afegia pressió, però d’altra banda Vila-real B, Cornellà, Lleida i també Barcelona B s’havien deixat punts aquesta jornada i era una bona oportunitat d’obrir una escletxa a la zona alta. El Sabadell s’ha trobat amb un Llagostera ben plantat, amb dues línies de 4 homes perfectament dibuixades i una pressió alta a dalt per dificultar la sortida de pilota dels arlequinats. Hidalgo ha apostat de nou pel sistema de 4 amb Aitor Pascual per banda dreta i Óscar Rubio per l’esquerre. Pedro Capó o Xiker no han jugat.

El guió del partit ha estat el previst. Possessió absoluta del Sabadell, però sense efectivitat a la primera meitat. De fet, als homes d’Antonio Hidalgo els hi ha costat generar espais i només han inquietat el porter Marcos en accions aïllades. Això sí, molt clares. Xavi Boniquet ho ha provat dues vegades i a la tercera, Edgar ha fabricat un penal que ell mateix ha llançat, però s’ha topat amb la resposta de Marcos. Primera pena màxima malbaratada pel Sabadell aquesta temporada. Edgar no fallava des de l’At. Balears-Sabadell de la passada temporada. També ha fregat el gol Lanzarote abans del descans amb un xut estratosfèric que ha escopit entre el pal i el travesser de manera increïble.

En aquesta primera part Hidalgo ha hagut de moure la banqueta de manera obligada per la lesió muscular de Néstor Querol. Ha entrat Boris Garrós i s’ha convertit en protagonista en el minut 63 amb un gol d’oportunisme, culminant una bona internada d’Aitor Pascual. Era el premi al setge que estava sotmetent el conjunt arlequinat a un Llagostera totalment aculat, traient aigua del vaixell. Amb l’1-0 s’havia obert la llauna i la feina semblava feta. Però la sorpresa ha arribat només 7 minuts més tard quan el conjunt gironí, en l’única acció ofensiva de tot el partit, Gil Muntadas ha tret petroli d’una pilota filtrada i ha superat Ian Mackay, fins llavors inèdit. La Creu Alta ha quedat glaçada.

Ja havia sortit Adri Cuevas, recuperat de la seva lesió, i Jurgi ha estat l’última bala. El Sabadell ho ha intentat, però amb més cor que idees. L’opció més clara ha estat una falta llançada per Edgar que s’ha perdut fora després de tocar el travesser. L’afició s’ha bolcat fins a l’últim sospir, però aquesta vegada no hi ha hagut final feliç i han volat dos punts importantíssims de la Creu Alta. El fortí comença a flaquejar: només s’ha guanyat un dels 3 últims partits a casa. Tocarà refer-se a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra un Espanyol B tocat.

FITXA TÈCNICA

Publicitat

Sabadell: Mackay; Aitor Pascual, Pajarero, Grego, Ó. Rubio, Ángel (Adri Cuevas, m. 56), Lanzarote (Jurgi, m. 77), Xavi Boniquet, Edgar, Aarón Rey i Néstor (Boris, m. 26).

Llagostera: Marcos; Aimar, Lucas Viale, David García, Maynau, Magallán, Gil Muntadas, Diego, Kiku (Dieste, m. 84), Sergio Cortés i Nahuel (Yeray, m. 75).

Àrbitre: Ivan Caparrós Hernández, Comitè valencià. Grogues: Xavi Boniquet, Lucas Viale.

Gols: 1-0, min. 63: Boris; 1-1, min. 70: Gil Muntades.

Incidències: 4.028 espectadors a la Creu Alta.

Antonio Hidalgo: “Quan et poses per davant, has de competir molt millor”

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top