Publicitat
Ciutat

Sabadell activa la fase de prealerta pel vent

Activat l’avís preventiu per ventades a Sabadell

/ LLUÍS FRANCO

L’Ajuntament de Sabadell ha emès aquest dilluns un avís preventiu pel vent que hi pugui haver durant el dia. En aquest sentit, Protecció Civil ha activat en fase de prealerta el Pla especial d’emergències per risc de vent a Catalunya, el VENTCAT.

Consells

Juntament amb l’avís, les autoritats també fan una sèrie de consells per prevenir els efectes de les ventades, com tancar finestres i recollir tendals o no deixar testos ni altres objectes a façanes i terrasses. Al carrer, es recomana vigilar amb tot allò que el vent pugui fer caure i tenir precaució amb les activitats que es fan a l’aire lliure. Si s’ha de viatjar, recomanen consultar la previsió meteorològica i conduir amb prudència.

Núvols i temperatures lleugerament més baixes

Publicitat
Comentaris
To Top