Publicitat
Ciutat

Aprovat el pla de desenvolupament del Portal Sud de Sabadell

El Pla de Desenvolupament preveu qualificar aquests terrenys de sistema viari per fer una nova entrada i sortida des de la C-58

Imatge de satèl·lit de l'indret on se situarà el nou Portal Sud / GOOGLE MAPS

La Comissió Territorial d’Urbanisme de l’Arc Metropolità de Barcelona ha aprovat definitivament el projecte del Portal Sud de Sabadell, impulsat per l’Ajuntament, que permetrà dotar la ciutat d’un nou accés a la C-58.

L’àmbit d’actuació abasta 7,9 hectàrees de superfície situades entre el polígon industrial sud-oest (Zona Hermètica), l'aeroport de Sabadell i el límit del terme municipal amb Sant Quirze del Vallès (torrent de Can Feu). Són terrenys municipals, erms i sense edificació, pels quals discorre la carretera BV-1414 i situats a tocar de la C-58.

El Pla Especial aprovat avui preveu qualificar aquests terrenys de sistema viari, el que permetrà construir una nova entrada i sortida des de la C-58 que donarà servei al sud del municipi i, a continuació, una gran rotonda que reordenarà els fluxos de trànsit cap a la Gran Via, la Zona Hermètica i el polígon comercial de Sant Pau de Riu-Sec.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top