EDITORIAL

A poc a poc i bona lletra

Sabadell les ha vist de tots colors en els darrers anys i dècades en l’àmbit polític. La ciutat va viure el seu darrer canvi fa nou mesos, amb el retorn del PSC al Govern. Malgrat el període d’adaptació normal i comprensible entre executius, Farrés ha sabut prendre les regnes de l’Ajuntament amb segell propi, sense deixar d’aprofitar el llegat de la tasca del govern quadripartit. Bona prova de la reactivació sabadellenca serà el nou Portal Sud, cofinançat entre l’Ajuntament i la Diputació, que permetrà un nou accés directe a la C-58.

Publicitat

Després d’anys de retallades, aquestes administracions –i també la Generalitat– han iniciat el camí per retornar a fer despesa. El CAP de Can Llong, l’ampliació de la C-58, el nou pavelló i el conservatori, la plaça de Lisboa, el parc de les Aigües, i la nova comissaria són alguns exemples de transformació de ciutat que venen o vindran aviat i que serviran per revertir anys de foscor econòmica. Mentrestant, no obstant això, el D.S. apel·la a mantenir tant la forma com el fons –els polítics, com les polítiques–: plens municipals, com el de dimarts passat, curts de contingut i centrats en l’exaltació política no és el que convé a Sabadell. Necessitem fets, i també bons missatgers.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top