BARBERÀ

Acord d'ERO temporal a Magneti Marelli a Barberà

La planta de Magneti Marelli, a Barberà / GOOGLE MAPS

La plantilla de Magneti Marelli de Barberà del Vallès han ratificat per una àmplia majoria el principi d’acord assolit dimarts per la direcció de l’empresa i la representació sindical de la plantilla sobre l’ERO temporal. L’acord afecta la totalitat de la plantilla i permetrà aturar la producció durant 70 dies en el termini del 9 de març i el 31 de desembre d’aquest any, a causa del descens de la producció fruit de la caiguda de la demanda.

Els dies de la borsa de flexibilitat existent a l’empresa es restaran individualment de l’afectació anual de l’expedient. En l’aspecte salarial, es garanteix el 85% de la base reguladora, que suposa un 90% del salari de les persones que treballen a Magneti Marelli, i també el 100% de les pagues extraordinàries i de les vacances.

Publicitat

L’acord també recull el compromís que en cas de produir-se acomiadaments, s’abonaria a les persones afectades l’atur consumit, així com la regularització de les bases de cotització durant els 3 anys següents. En un comunicat, CCOO d’Indústria de Catalunya fa una valoració positiva de l’acord, ja que incorpora part de les demandes que havien plantejat els sindicats des d’un primer moment.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top