Ciutat

El CIESC denuncia actes vandàlics a Can Roqueta

El Consell Intersectorial d’Empresaris de Sabadell i Comarca (CIESC) denuncia estar “preocupat” per la inseguretat que es viu al polígon industrial Can Roqueta. Segons afirmen els emrpesaris, els caps de setmana es viuen accions vandàliques contra els establiments, robatoris continuats i “carreres il·legals amb més de 200 persones de públic”.

A més, lamenten que falta enllumenat a alguns carrers de Can Roqueta. “Algunes empreses en naus de lloguer es plantegen reubicar-se a altres polígons de la zona”, destaquen al·legant la inacció de l’Ajuntament i les forces de seguretat.

D’altra banda, l’Associació d’Empresaris i Propietaris de Can Roqueta planteja contractar un servei de vigilància privada pel Polígon.

Els empresaris valoren els danys d’aquesta empresa en 30.000 euros / CEDIDA

Comentaris
To Top