Ciutat

Millores a les escales del carrer Llobregat de Torre-romeu

Obres al carrer Llobregat, a Torre-romeu / AJUNTAMENT DE SABADELL

L’Ajuntament de Sabadell està millorant les antigues escales de fusta ubicades en paral·lel a les escales mecàniques del carrer Llobregat, al barri de Torre-romeu. S’estan substituint les travesses de fusta existents per nous esglaons fets amb formigó. Aquest canvi permet incrementar la durabilitat d’aquesta infraestructura que s’havia deteriorat amb el pas del temps.

D’aquesta manera, s’està refent una instal·lació que permet al veïnat de Torre-romeu accedir a tots els equipaments educatius, sanitaris i assistencials distribuïts al barri. De fet, la urbanització dels talussos del carrer del Llobregat, amb un desnivell aproximat de 15 metres d'alçada, facilita el recorregut a peu entre diferents zones del barri.

En la millora d’aquestes escales hi ha treballant un grup de 6 persones que provenen de l’atur i que participen en programes d’ocupació de l’especialitat de construcció. La majoria d’aquestes persones són més grans de 45 anys que han exhaurit la prestació per desocupació i acumulen més de 2 anys sense un contracte laboral.

Per mitjà d’aquests programes, les persones participants tenen un contracte de l’empresa municipal Promoció Econòmica de Sabadell, SL per realitzar obres d’interès general i social per a la ciutat. La majoria d’aquest grup concret té un contracte de 6 i 12 mesos i dins la jornada laboral s’inclouen 100 hores de formació. La formació que rebrà la majoria del grup està vinculada a l’obtenció d’un títol oficial com és el Certificat de Professionalitat d’Operacions bàsiques de revestiments lleugers i tècnics en construcció.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top