Ciutat

ERC demana crear una comissió per resoldre els problemes de mobilitat als Planetes

Les obres als Planetes, a Gràcia / LLUÍS FRANCO

Esquerra Republicana demana el govern de Sabadell que es creï urgentment una comissió tècnica mixta amb la participació d'Ajuntament i veïns pels problemes de mobilitat que s'està experimentant a l'àmbit dels Planetes, al barri de Gràcia. És el plantejament que fan després del que consideren una "tèbia resposta" per part del govern de PSC i Podem, que va plantejar als veïns reunir-se en unes setmanes.

Aquest espai es troba actualment amb problemes de mobilitat no només per les obres que s'estan fent a la rambla Ibèria i a la plaça del Mil·lenari, sinó també per l'espai que ha quedat en superfície després de soterrar les vies dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). "En l’últim mandat vam aconseguir fer possible inversions impensables i reclamades durant dècades, ara convé que el mentrestant sigui al més lleuger possible per als veïns", considera el portaveu republicà a l'Ajuntament, Gabriel Fernàndez.

Publicitat

Per la seva banda, el regidor i president de la secció local, Santi Valls, assegura que han pogut comprovar que "no es garanteixen les condicions mínimes d’accessibilitat als carrers i a les cases que hi ha al voltant del passeig de Can Feu". En aquest sentit, destaca que "en cas d’emergència, per exemple, no hi pot accedir una ambulància".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top