Publicitat
Esports

S’ajorna la 9a edició de la Cursa Contra el Càncer

Sortida de la 8a edició de la cursa / LLUÍS FRANCO

L’organització de la Cursa Contra el Càncer ha decidit ajornar la 9a edició davant l’amenaça del coronavirus. Aquesta mateixa tarda l’equip organitzatiu i els representants de l’AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer) es coneixerà la nova data de la celebració, que se celebrarà el pròxim 27 de setembre.

El Ministeri de Cultura i Esports ha comunicat aquest dimarts que totes les competicions esportives s’hauran de jugar a porta tancada, com a mínim, fins al pròxim 5 d’abril. Es tracta d’una mesura que es posa en marxa davant l’amenaça del coronavirus. Inicialment, la mesura afectava les competicions de futbol de Primera i Segona Divisió, però finalment s’ha fet extensiva a totes les competicions.

Publicitat

La mesura afecta els pròxims partits i cites esportives, entre ells un dels partits de major afluència a la Nova Creu Alta com és el Centre d’Esports Sabadell – Futbol Club Barcelona B.

DIRECTE: Coronavirus a Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top