Esports

‘Runners’ arlequinats creen un grup d’atletisme per lluir els colors del Sabadell

Els impulsors de la iniciativa juntament amb el conseller Albert Ramos / Cedida (Críspulo Díaz)

“Córrer amb la samarreta arlequinada és l’objectiu”. Així es va presentar el grup d’atletisme anomenat Runn@rlekinats vinculat al Centre d’Esports i a l’entitat Sabadell Atletisme que participarà en diverses curses durant la temporada amb un denominador comú: lluir els colors blanc-i-blaus del seu club. Un dels impulsors, el conegut soci i exdirectiu Manel Escribà, ha explicat que “un grup de socis del Sabadell que ens agrada córrer i fer esport ens trobàvem a diferents curses sempre vestits d’arlequinat. Ara hem decidit fer un pas endavant i unir-nos a través de la samarreta arlequinada. No aspirem a podis o grans resultats, però en l’àmbit social pensem que pot ser una bona imatge per l’entitat i també per la ciutat. Aquests colors són un referent en el futbol”. També ha agraït la col·laboració de diverses persones i entitats per fer realitat el projecte i les noves samarretes atlètiques.

Com a representant de Sabadell Atletisme, el també soci arlequinat Ángel Viñeta, ha subratllat que “l’entitat té com a referents la Joventut Atlètica Sabadell i el Club Natació Sabadell. Ens faltava alguna cosa. A partir d’ara s’incorpora el Centre d’Esports gràcies a aquesta iniciativa que permetrà veure els colors arlequinats per totes les curses”. Com a curiositat, la primera experiència ja com a nou grup oficial va ser a Terrassa.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top