Publicitat
Ciutat

Veïns de Gràcia reclamen que es repari una vorera

Veïns del carrer de Joanot Martorell, al barri de Gràcia, reclamen a l’Ajuntament que es repari de forma immediata un tram de la vorera d’aquest mateix carrer, que es troba enfonsada des del passat 24 de gener. Van ser les fortes pluges del temporal Glòria les responsables de l’incident.

Segons l’informe dels Bombers de Sabadell, al qual ha tingut accés el D.S., la vorera s’havia ensorrat uns 60 centímetres de profunditat, tot i que després d’un mes i mig, “la vorera està més enfonsada”, asseguren els veïns. La fuita d’aigua, que es va produir pel trencament d’una canonada del mateix carrer, va inundar les dues plantes de pàrquing de l’edifici i a més va afectar la via pública.

Els veïns d’aquesta comunitat, però, lamenten que després de dos mesos de l’incident, “l’Ajuntament no es vol fer càrrec de la reparació perquè al·leguen que és responsabilitat nostra”, afirmen dues veïnes afectades. No obstant això, fonts del consistori assenyalen al D.S. que aquesta actuació està prevista, tot i que encara no hi ha una data establerta.

/ D.S.

Tanmateix, els afectats demanen que les voreres es reparin de forma immediata. “Fa dos mesos que ens hem comprat una lona per evitar que la pluja cali pel paviment malmès i ens torni a inundar el pàrquing, però això és un nyap”, lamenta una dona. “Aquest ensorrament i les filtracions d’aigua ens han demostrat que sota la vorera hi havia runa i que no estava ben revestida”, critica una altra veïna.

Senyalitzat amb tanques

Es tracta d’un tram de vorera que ja es va haver de reparar l’any 2015, “quan també es va enfonsar subtilment”, recorda un veí del mateix carrer. “Ara demanem que es repari i que es faci bé”, exigeixen, “no podem viure amb por que plogui”. De moment, l’Ajuntament ha senyalitzat amb algunes tanques el perill de caiguda a aquesta zona, una mesura que els vianants consideren insuficient: “Hi ha risc de caure”, lamenten.

Publicitat
Comentaris
To Top