SANT CUGAT

Presó per a dos lladres que actuaven amb una mascareta sanitària a Sant Cugat

El jutjat de guàrdia de Rubí ha enviat a presó dos homes acusats d’un presumpte delicte de robatori amb força en un domicili del barri de Mira-sol, a Sant Cugat. Es dona la circumstància que els autors del robatori portaven una mascareta sanitària i guants en el moment d’entrar a l’habitatge, tal com recullen les càmeres de seguretat i van veure els agents, que els van enxampar in fraganti.

Els dos detinguts, amb les mascaretes / MOSSOS

Les dues persones empresonades tenen 31 i 35 anys i només feia cinc dies que havien complert condemna per fets similars. La detenció dels acusats de robatori es va fer ahir mateix, pels volts de les 19 h segons els Mossos, quan van rebre l’avís. En presentar-se al lloc, els agents van veure dos homes just al costat de la casa on havia saltat l’alarma i van identificar-los. Ambdós homes, que duien una mascareta sanitària de color verd a la cara, no van saber explicar als agents què feien allà i duien a les butxaques uns guants de color negre.

Els agents, amb el propietari de la casa, van comprovar que efectivament l’accés estava forçat i que havien entrat dins. Es dona la circumstància que les imatges dels lladres que  la càmera de seguretat havia gravat coincidien amb els dos homes que els agents tenien retinguts i que també duien posades les màscares sanitàries, per la qual cosa es va procedir a detenir-los. La policia catalana també va localitzar un tornavís de grans dimensions que els dos homes havien llençat en una jardinera propera al domicili violentat.

Els detinguts, a l’interior del domicili / MOSSOS

La detenció, expliquen els Mossos, va ser possible també gràcies al dispositiu conjunt que fan amb la Policia Local per aturar l’onada de robatoris que viu aquest barri santcugatenc.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top