Ciutat

Fira Sabadell es converteix en punt neuràlgic per distribuir els lots del Rebost Solidari durant el confinament

Dispositiu a Fira Sabadell / CREU ROJA

Creu Roja Sabadell, Rebost Solidari de Sabadell i l’Ajuntament han activat un dispositiu per distribuir els lots d’alimentació a usuaris del Rebost al recinte Fira Sabadell. Es tracta d'un nou dispositiu que centralitzarà el que porten a terme algunes entitats del Rebost i que no ho poden continuar fent, atès que els seus voluntaris i voluntàries són majoritàriament persones grans.

El dispositiu de Fira Sabadell està destinat exclusivament als usuaris habituals del Rebost Solidari, que seran contactats per donar-los la data i hora en què han de recollir els lots per tal d’evitar qualsevol tipus de concentració de persones. La distribució la faran voluntaris i voluntàries de Creu Roja, prenent sempre totes les mesures de seguretat adients.

Dispositiu a Fira Sabadell / CREU ROJA

A Fira Sabadell s'entregaran els lots dijous al matí i dilluns durant tota la jornada, i a més Creu Roja s'encarrega del subministrament a la zona sud de la ciutat, mentre que al nord també es garanteix l'abastiment.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top