Ciutat

ERC vol que es destini el romanent del 2019 a pal·liar els estralls del coronavirus

Esquerra Republicana (ERC) a Sabadell proposa que un equip de treball consensuï el destí del romanent del 2019, que Madrid permet ara que es destini a pal·liar els estralls del coronavirus. Així ho marca un nou decret llei, motiu pel qual els republicans proposen en Junta de Portaveus modificar els pressupostos 2020 i s’ofereix a la resta de grups municipals a treballar-hi plegats.

DIRECTE: Coronavirus a Sabadell

“El decret permet que els ajuntaments puguin finançar despeses d’inversió en l’àrea d’acció social amb el superàvit del 2019”, assenyala el portaveu republicà, Gabriel Fernàndez. “Hem proposat que tots els grups municipals hi treballem plegats”, afegeix.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top