Publicitat
Ciutat

Sabadell, preparat per distribuir les targetes moneder amb 'ajuts menjador'

L’Ajuntament de Sabadell ha anunciat que té preparat el dispositiu per fer la distribució de les targetes moneder que han d’arribar de la Generalitat destinades a famílies amb fills que tenen concedit un ajut menjador. S'espera que a la ciutat hi arribin 5.454 targetes, en principi dimarts, moment en què s’iniciaran les trucades a les famílies beneficiàries per articular-ne el lliurament, que començaria dimecres a diferents centres educatius de la ciutat.

Publicitat

En qualsevol cas, es contactarà amb cada família per establir data, hora i lloc, tot respectant les mesures de protecció i distanciament social establertes per l’actual situació d’emergència sanitària. Aquesta és una de les qüestions tractades avui a la reunió telemàtica del Comitè de Seguiment que diàriament avalua l’estat de la ciutat en relació amb la Covid-19 i pren les mesures adients.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top