Publicitat
Ciutat

Aquest cap de setmana, canvi d’hora

El rellotge de l'Ajuntament de Sabadell / ALBERT SEGURA

Els rellotges hauran d’avançar-se una hora aquest diumenge, 29 de març. La mesura es duu a terme per adaptar-se a l’horari d’estiu que regeix als països de la Unió Europea. Així doncs, a les 2 de la matinada les agulles s’avançaran fins a les 3.

L’origen d’aquest canvi horari es remunta a la meitat del segle passat. L’inventor Benjamin Franklin va ser un dels impulsors d’aquesta modificació de la concepció del temps que es va implantar de forma oficial durant la Primera Guerra Mundial. El primer país que va instaurar aquest canvi va ser Alemanya.

Publicitat

La modificació horària es fixa l’últim diumenge de març i l’últim diumenge d’octubre, per retornar a l’horari d’hivern.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top