Publicitat
EDITORIAL

Informació contra el virus

De totes les qüestions que el Taulí ha de gestionar aquests dies, la comunicació és de les més ingrates i intuïtivament la menys important, tenint en compte que l’hospital i els seus professionals tenen a les seves mans la indiscutible prioritat número 1: la vida dels contagiats i l’assistència sanitària de la comunitat. Per això és molt d’agrair que la comunicació formi part de l’estratègia de gestió de la crisi i el creixent esforç de transparència que està demostrant el consorci hospitalari, que es tradueix en la decisió de comunicar d’una manera sistemàtica les estadístiques locals de la pandèmia.

Publicitat

Tot i la fredor de les xifres, els responsables del Taulí tenen clar, com nosaltres, que la informació puntual, veraç, ben explicada i ben comunicada també ajuda a guanyar la batalla contra el virus, a dins i a fora de l’hospital: manté la confiança del públic en la gestió dels professionals, elimina rumors i dona un missatge unitari i unificador també a tots els professionals del consorci. Des del Diari de Sabadell felicitem un dia més a tots els professionals del Taulí per la seva bona feina, inclosos els responsables de la comunicació. Gràcies a tots, molts ànims i endavant.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top