Publicitat
Ciutat

L’Ajuntament prorratejarà el lloguer d’habitatges públics d’abril en 18 mesos

L’Ajuntament de Sabadell ha decidit no cobrar la quota del mes d’abril dels habitatges d’emergència social i de protecció oficial de Vimusa del mes d’abril i prorratejar-lo en 18 mesos. Es tracta d’una mesura que es pren amb l’objectiu de pal·liar els efectes econòmics i socials derivats de l’estat d’alarma.

DIRECTE: Coronavirus a Sabadell

Amb tot, si algun ciutadà vol abonar la quota normalment podrà fer-ho, segons detalla el consistori en un comunicat. En cas de situacions de vulnerabilitat o de pèrdua d’ingressos derivades de la situació provocada per la Covid-19 i a petició de l’arrendatari, es podran valorar l’adequació, la reducció o el fraccionament dels imports del lloguer. La mesura es podria allargar si també ho fa l’estat d’alarma.

Publicitat

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Així mateix, als complexos de gent gran es traurà de la quota l’import corresponent a les activitats i serveis que s’han reduït o deixat de prestar. Són dues de les mesures que s’han comentat avui a la Comissió de Seguiment que diàriament es reuneix telemàticament per avaluar la situació a la ciutat en relació amb el coronavirus.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top