Publicitat
Ciutat

Farrés crida a donar material i que estudiants ajudin a l’hospital de campanya

Personal treballant per muntar l'hospital de campanya a la Pista Coberta d'Atletisme / D.S. CEDIDES

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha fet una crida a ajudar en tot allò que es pugui per poder fer possible el bon funcionament de l’hospital de campanya que s’està muntant a Sabadell per fer front al coronavirus. Concretament, s’ubicarà a la Pista Coberta d’Atletisme. 

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha explicat aquest migdia en roda de premsa que es dirà Hospital Temporal Vallès Salut, tindrà 250 places i donarà cobertura a tota la comarca. Sobretot, servirà per descongestionar el Parc Taulí.

Publicitat

DIRECTE: Coronavirus a Sabadell

En una roda de premsa extraordinària des del saló de plens i retransmesa en streaming perquè la premsa la pogués seguir sense desplaçar-se a l’Ajuntament, Farrés ha apuntat que calen mans i material. “Ens fan falta moltes coses: aquelles consultes privades, destintes i àmbits sanitaris, si tenen mascaretes i guants ens les facin arribar a l’hospital de campanya”, ha expressat. 

La instrucció és fer-les arribar a la Policia Municipal, a través de la seva seu a Can Marcet. D’altra banda, Farrés també ha demanat tant a sanitaris que recentment s’han jubilat com a als estudiants dels darrers cursos de Medicina i Infermeria que ajudin: “Faig una crida al personal sanitari que està en darrers cursos de infermeria o medicina, segurament intentarem les seves mans per ajudar aquest hospital de campanya a ajudar”, ha conclòs. En aquest cas, tots els interessats s’han de posar en contacte amb la filial vallesana de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques (vallesocci@academia.cat).

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top