Publicitat
Ciutat

El Taulí registra per primer cop menys persones ingressades per coronavirus que el dia anterior

El Taulí registra per primer cop menys persones ingressades per coronavirus que el dia anterior

L'entrada a l'hospital Taulí / LLUÍS FRANCO

El Parc Taulí ja té més de 500 persones hospitalitzades per coronavirus, però el nombre d'ingressos a l'hospital s'ha frenat en els darrers tres dies gràcies a derivar pacients. Aquest dilluns s'ha registrat el primer dia amb menys persones ingressades respecte al dia anterior, passant de 514 ahir a 509 avui.

Això ha estat possible, entre altres, a derivar pacients a l'hotel Verdi, des de divendres, i també se'n deriven sense coronavirus a l'hospital QuirónSalud del Vallès i a la clínica Asepeyo de Sant Cugat, en aquest cas, usuaris de traumatologia.

Publicitat

A hores d'ara el nombre d'usuaris ingressats al Taulí és de 492, i els que estan a l'hotel Verdi atesos per professionals de la corporació sanitària, 39. Dels pacients hospitalitzats al Taulí, 49 són a l'UCI. En els darrers cinc dies només hi ha hagut 7 entrades a aquesta àrea crítica.

Segons les darreres dades, el nombre de defuncions s'ha incrementat en 13 persones i en total ja s'han produït 121 morts. En les últimes hores també s'han donat 13 altes i el nombre de pacients que han pogut tornar a casa, en total, ja és de 101.

El coronavirus, en dades: gràfics de l’evolució de casos a Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top