Publicitat
Ciutat

VÍDEOS: La Mola a vista d'ocell i Sabadell, completament buits pel confinament

El confinament ha rebaixat el volum de gent als carrers i places del nostre país, fins al punt que ha deixat espais freqüentment concorreguts completament buits. Es tracta d'una de les conseqüències directes del decret d'estat d'alarma, que aquest dilluns s'ha endurit amb una restricció a la mobilitat més alta, únicament reservada als serveis essencials i a compres bàsiques.

Així es pot veure en un vídeo que els Mossos d'Esquadra han difós després de recórrer diversos punts de la geografia catalana des de l'aire. Amb un helicòpter que surt de l'Aeroport de Sabadell, repassa diversos espais com ara les principals vies d'accés a Barcelona, la platja o la Sagrada Família. El recorregut també passa per la Mola, on es pot veure com la calma que s'hi viu es trenca només per la presència d'alguns dels ases habituals.

Publicitat

També el centre de Sabadell presenta un aspecte fantasmagòric. La Rambla, especialment concorreguda, es veu buida i quieta:

Qui també ha pogut sobrevolar el territori és TV3, en aquest cas amb els Agents Rurals. En les imatges es veu també l'estat de La Mola, així com altres espais com és el cas de Montserrat.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top