Publicitat
EDITORIAL

Recuperar-nos del confinament

Les xifres encara són alarmants, però sembla que es consolida un cert decreixement i, sense abaixar la guàrdia, la ciutadania comença a tenir necessitat d’aixecar la mirada i entendre quan i de quina manera s’iniciarà el procés de tornada a la normalitat. El confinament quasi total –mesura impensable fa només uns mesos– està aconseguint el seu objectiu: salvar vides. Ara, però, cal estudiar com aconseguir recuperar-nos del confinament.

Publicitat

Es parla d’un desconfinament per fases, en què els més petits serien dels primers a sortir-ne beneficiats. De fet, des d’Educació es parla de reiniciar classes presencials abans d’estiu, per recuperar a poc a poc la normalitat dels nens. I aquesta setmana comença a obrir-se l’aixeta de les línies d’aval que l’Institut de Crèdit Oficial posa a disposició d’autònoms i empreses a través de les entitats bancàries. Les condicions són molt bones i les empreses estan desesperades: la primera fase de la línia s’ha esgotat abans de començar. Que vinguin la segona, la tercera i la quarta ben aviat. De ben segur que això farà falta, i molt més...

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top