Ciutat

Els CAPs obren aquest Divendres Sant i Dilluns de Pasqua

El CAP Sant Fèlix / D.S.
El CAP Sant Fèlix / GOOGLE MAPS

Els CAPs estaran oberts aquest Divendres Sant, 10 d’abril, i Dilluns de Pasqua, 13 d’abril, amb el seu horari habitual, de 8 a 20 h.

Des d’Atenció Primària expliquen que s’ha pres la decisió de mantenir els centres oberts per tal d’assegurar la millor atenció a la població.

Canvis

Els centres del Nord, Gràcia i el consultori local del Poblenou continuen tancats al públic a causa de la reestructuració de Salut pel coronavirus. Els veïns de Gràcia s’han de dirigir al CAP dels Merinals, mentre que els del Poblenou al CAP La Serra de Torre-Romeu.

El CAP de la Concòrdia només fa assistència pediàtrica, i per aquest tipus de visites també han d’anar a aquest centre els usuaris dels CAP de la Creu Alta i el Nord.

D’altra banda, el CAP de Ca n’Oriac atén els adults d’aquesta mateixa àrea i els de la Creu Alta i el Nord. A diferència del que és habitual, actualment el CAP Ca n’Oriac no està obert de 20 a 24 h, i les consultes urgents s’han de fer al CUAP Sant Fèlix. A Ca n’Oriac, però sí que es manté l’atenció dels caps de setmana i festius de 8 a 20 h.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top