Esports

El waterpolo posa el punt final i l'handbol pot seguir el mateix camí

Una imatge que no es tornarà a veure aquesta temporada / Ll. Franco

Mentre el futbol s'aferra a un ferro calent per esgotar les opcions d'acabar la temporada, altres disciplines amb participació sabadellenca han pres una decisió definitiva. És el cas del waterpolo. La Federació Espanyola, malgrat que alguns clubs volien seguir jugant, ha suspès oficialment les competicions de Divisió d'Honor tant masculina com femenina davant la incertesa de l'actual situació.

Ara, una Comissió delegada haurà de decidir si hi ha campions i com es distribueixen les places europees de cara a la pròxima temporada. Ara mateix, la lliga masculina estava dominada pel CN Atlètic Barceloneta a falta de 6 jornades per acabar la lliga regular, mentre el CN Mataró liderava la femenina amb 5 jornades per disputar i en ambdós casos amb un play-off final pendent. Es podria donar el cas que el Club Natació Sabadell femení perdés l'hegemonia estatal als despatxos després d'un domini aclaparador en aquesta última dècada. El club sabadellenc també està pendent de la resolució de la LEN sobre la Champions. Es parlava d'un model exprés per acabar la competició en una seu concreta.

Publicitat

OAR Gràcia, pendent

D'altra banda, aquest divendres pot seguir els mateixos passos l'handbol. De fet, la Federació Catalana ha convocat una reunió telemàtica amb els clubs per veure si hi ha possibilitats reals de reiniciar les competicions estatals on està involucrat l'OAR Gràcia (Primera Nacional). També es tractarà el posicionament dels Campionats estatals de clubs en categories juvenil, cadet i infantil.

El més lògic apunta a la suspensió definitiva, seguint el model de la Federació francesa que ja ho va cancel·lar tot el passat 30 de març, primant els ascensos i evitant descensos de categoria de cara a la pròxima temporada. El que està totalment descartat és la continuïtat de les competicions que depenen de la Federació Catalana. En tot cas, caldrà esperar l'oficialitat de la decisió.

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top