Vallès

25 morts a la residència pública de Sant Llorenç Savall

Bombers a la residència de Sant Llorenç Savall / BOMBERS

La residència pública de Sant Llorenç Savall ha registrat la mort de 25 dels seus residents a causa del contagi de coronavirus. Així ho ha manifestat l’alcalde del municipi, Joan Solà, en una entrevista a TV3, en què ha informat de l’afectació que es concentra de manera notòria en aquesta residència de gent gran que depèn de la Generalitat.

“Fa uns 15 dies vam sol·licitar tests a residents i personal, i dissabte passat van arribar els resultats, que mostren que 59 residents van donar un resultat positiu, onze negatius i altres tres van quedar pendent d’obtenir resultat, amb un balanç a dia d’avui de 25 morts”, ha assenyalat Solà.

Es tracta d’una residència que compta amb malalts dependents entre els residents, així com a persones que pateixen algun tipus de vulnerabilitat, i que requereixen algun tipus de tracte específic per les seves circumstàncies personals. “Actualment, dels 120 treballadors que acostumem a tenir, 49 es troben en situació de baixa per Covid-19, però els hem pogut reemplaçar a tots”, ha assenyalat l’alcalde en l’entrevista a la televisió autonòmica.

En aquest sentit, destaca que han estat en permanent contacte tant amb la direcció de centre com de la Generalitat, i que s’han cedit treballadors del CAP Castellar, alhora que ha certificat que es compta amb tots els sistemes de seguretat corresponents.

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top