Ciutat

UGT denuncia que no s'ha complementat la nòmina dels 700 treballadors dels menjadors escolars de Sabadell i Terrassa

El sindicat UGT denuncia que l'empresa concessionària dels menjadors escolars de Terrassa i Sabadell, Sehrs Food Areas, no ha complementat la nòmina dels seus 700 treballadors inclosos a l'ERTO presentat el passat 13 de març com marca el reial decret de mesures urgents extraordinàries per fer front a la Covid-19, que obliga les empreses de serveis essencials a garantir els sous durant la suspensió dels contractes.

Això ha fet que a hores d'ara, després de rebre el sou dels 12 dies treballats al març, els 700 treballadors estiguin confinats a casa sense cobrar cap quantitat pels endarreriments a l'hora de pagar l'atur. "Estem parlant de gent amb sous de 400 euros que ho estan passant molt malament", afegeixen.

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top