Ciutat

La Marató de TV3 dedicarà l’edició d’aquest any a la Covid-19

La Marató de TV3 / TV3

El Patronat de la Fundació La Marató de TV3 ha decidit canviar la temàtica de l’edició d’aquest any per dedicar-la a la lluita contra la Covid-19. Es tracta d’una decisió “excepcional” davant l’actual situació d’emergència sanitària causada pel nou coronavirus i la “prioritat de recerca urgent” en aquest àmbit científic a escala mundial, assegura la CCMA en un comunicat aquest dimarts.

La Marató se celebrarà el 20 de desembre de 2020, i la temàtica sobre salut mental, prevista per aquest any, es desplaça al 2021, en la que serà l’edició del 30è aniversari de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals assegura posar aquesta acció solidària col·lectiva al servei de les que són “màximes necessitats socials i de la salut a dia d’avui”.

Fins al dia 20 de desembre, TV3, Catalunya Ràdio i la Fundació La Marató es dedicaran a sensibilitzar i divulgar sobre la covid-19 i s’apel·larà a la solidaritat dels ciutadans per sumar recursos que permetin avançar en la recerca.

L’organització ha volgut mantenir la temàtica anunciada al febrer passat dedicada a la salut mental, i preservar així “íntegrament” els recursos i les accions per a la sensibilització social, la divulgació i la recerca per a les persones que pateixen trastorns mentals. A més, coincidirà amb la 30a edició de La Marató, un element que asseguren que contribuirà a fer-ne una edició “excepcional”.

Des del 1992, La Marató ha recaptat més de 197 milions d’euros i ha finançat 872 projectes de recerca.

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top