Publicitat
Oci i cultura

De la fàbrica de tèxtil a obrir la llibreria, fa 25 anys

Exterior de Sabadell Còmics / VICTÒRIA ROVIRA

Per Rafel Sabater, llibreter de Sabadell Còmics

Avui, Sant Jordi, el Diari de Sabadell em proposa explicar per què sóc llibreter. I us diré que sempre he llegit còmics, és una de les meves grans passions. De jove vaig treballar al tèxtil (de gran tradició a Sabadell), però aquest món es va anar apagant de mica en mica fins a deixar milers de treballadors sense feina, jo entre ells.

Era el moment de reinventar-se. I com que a la ciutat no hi havia cap llibreria especialitzada en còmics vaig pensar que era el moment de llençar-s’hi. A més, va coincidir amb el boom del manga, amb Bola de Drac al capdavant. Així que vaig muntar la llibreria.

Publicitat

I en aquests 25 anys, n’he viscut de tots colors... i quasi sempre bons! El dia de Sant Jordi, la gent ve molt predisposada a ser part de la festa. Fa gràcia quan ve gent a comprar per al fill o net, però no recorden el títol i se l’inventen... La feina que tenim intentant esbrinar de quin còmic es tracta!

Rafel Sabater, en una imatge de l'estiu passat / D.S.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top