Ciutat

Sabadell celebrarà el seu primer ple telemàtic el 29 d'abril

Sabadell viurà el seu primer ple telemàtic el proper dimecres, 29 d’abril, a les 10 h del matí. Amb caràcter extraordinari, la cita se celebra a distància en el marc de l’actual situació d’emergència sanitària, tal i com s'ha acordat avui en Junta de Portaveus.

En la sessió debatrà únicament temes urgents o inajornables, amb la participació prevista dels 27 regidors, i que es podrà seguir en directe a través del web municipal. Entre els temes que es tractaran dimecres, hi ha una modificació de crèdit per donar resposta a la situació provocada pel coronavirus a la ciutat.

Publicitat

A banda dels recursos habituals de l’administració municipal, l’Ajuntament ha consignat ja més d’1,3 milions d’euros per a accions específiques. D’aquesta quantitat, una gran part -més d’1,17 milions- s’integrarà en una modificació de crèdit amb càrrec al romanent líquid de tresoreria, que el govern presentarà al ple per a la
seva aprovació. Altres 129.000 euros sortiran del fons de contingència.

D’altra banda, al Ple també es portarà a aprovació la continuïtat del procediment d'aprovació del Pressupost General de l'Ajuntament per a l'exercici 2020 que, després de la seva aprovació inicial i durant el període d’exposició pública, va quedar interromput per la declaració de l’Estat d’Alarma. Ara, es vol reprendre el procés que permeti culminar l’aprovació definitiva de la proposta pressupostària.

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top