Oci i cultura

Escolteu la cançó que els Duendes dediquen als seus fans més fidels

ELS DUENDES, EN CONCERT, L'ANY 2017 / JOSEP RODENAS

Potser algú de vosaltres, si res no hagués canviat a Sabadell des de fa un mes i mig, tindria apuntat a l’agenda gaudir del concert que hi havia programat d’Els Duendes a La Cava Urpí, aquest mes d’abril. És per això que el mític grup sabadellenc de pop i rock, que fa 57 anys que es dedica a la música en directe, ens ha fet arribar una de les seves cançons. Per, com a mínim, consolar el seu públic més fidel.

No és el mateix, però podeu anar fent boca abans no arribi el pròxim concert amb aquest regal, Come Sinfonia. “Ja és una cançó que tocàvem als anys 60 i 70, precisament, a la Cava Urpí i al Casino de Sabadell, a més d’altres llocs de Catalunya“, explica Josep Maria Pagès, percussionista i mànager de la banda. “És un recordatori a totes aquelles persones que ens vénen a veure a les actuacions”, afegeix.

Aquest mes de febrer, el grup va publicar un disc homònim, Els Duendes. Des de principis dels anys 60 que són als escenaris, quan el seu nom en castellà -a causa del franquisme- va començar a agafar volada. I el 2020, encara no n’han baixat. Els sabadellencs continuen oferint concerts a sales i festes privades.

Els cabells blancs d’Els Duendes

Comentaris
To Top