Publicitat
SANT CUGAT

Grifols investiga un tractament per al coronavirus als Estats Units

Grífols / CEDIDA

La farmacèutica Grifols està investigant arreu del món tractaments per a la Covid-19Part dels seus estudis els està realitzant a diferents ciutats dels Estats Units, mitjançant donants de plasma que hagin superat el coronavirus. La intenció és aïllar anticossos d’aquests pacients recuperats, que podrien ser útils per tractar la malaltia. 

La iniciativa s’està duent a terme amb la col·laboració del govern americà i diferents departaments del mateix país, entre els quals el de Salut i Serveis Socials i el de Defensa. En aquests moments, la investigació està en fase d’identificació, cribratge i selecció de donants.

Actualment, Grifols compta amb la xarxa de centres de donació de plasma més gran del món, que ha augmentat sobretot en els darrers anys. Entre Alemanya i els Estats Units, compta amb més de 300 centres. Els seus nivells de plasma han augmentat un 19% el 2019.

Publicitat

Assajos clínics a Espanya

A Espanya la companyia santcugatenca està liderant tres assajos clínics a diferents hospitals, entre els quals hi ha el de Bellvitge i la Vall d’Hebron.

Per altra banda, l’empresa ha desenvolupat un test altament sensible per detectar la Covid-19. També ha comunicat que podria estar disponible a partir del maig.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top