Esports

Indignació al CN Sabadell amb la Federació Espanyola

El president Claudí Martí, en una imatge d'arxiu / O.ESPINOSA

A falta de l'aprovació definitiva de la Comissió Delegada de la Reial Federació Espanyola de Natació, sobre el desenllaç final de la temporada, tot fa preveure que el CN Atlètic-Barceloneta i el CN Mataró seran els campions de la Lliga Premaat 2019-2020. Una decisió que ha generat indignació entre els dirigents del Club Natació Sabadell.

El motiu pel qual l'entitat nedadora no està d'acord amb la decisió presa per la RFEN és perquè considera que una competició amb play-off no es pot donar un vencedor sense haver-se jugat. Des del Club, coneixedors de la situació actual provocada per la Covid-19, eren partidaris de declarar la temporada nul·la, sense vencedors ni vençuts.

"El campió es decideix al play-off"

Publicitat

El president Claudi Martí s'ha mostrat molt sorprès amb la proposta de la RFEN en assegurar que "no entenem que proposi uns campions en virtut d'una classificació d'una fase regular que ni tan sols s'ha acabat". En la mateixa línia, ha posat l'exemple de la competició masculina, on ni tan sols els equips havien jugat els mateixos partits. Per últim, ha comentat que "és una competició basada en un play-off, per tant, el campió es decideix al play-off".

A partir d'ara, l'entitat presidida per Claudi Martí estudiarà tots els escenaris i no es descarta que en els propers dies decideixi emprendre accions legals contra la Federació Espanyola de Natació.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top