Publicitat
Ciutat

Treballadors del Taulí reclamen més seguretat i finançament

Moment de la trobada amb la direcció / D.S. CEDIDA

Treballadors del Parc Taulí de Sabadell han traslladat a la direcció de l'hospital un seguit de reivindicacions, després de setmanes lluitant contra rellotge contra el virus. Es tracta d'un escrit en què es posa de manifest les mancances del sistema públic, tocat per retallades constants, i en què reivindiquen que, entre altres, els facin els testos de la Covid-19.

Els han rebut el director general del Taulí, Joan Martí, la directora d'Infermeria, Mireia Subirana, i el responsable de Recursos Humans, Antonio Llamas.

En el text també es demana un finançament just i els recursos necessaris per fer front a la lluita contra la pandèmia, i una equiparació de les condicions de tots els treballadors del sistema públic. "No volem una gratificació puntual per la feina ben feta, demanem el que era nostre i ens van treure, volem el pagament de les DPOs igual que els treballadors de l'ICS que sí que les han cobrat", detalla el text, així com el retorn del 5% de les quantitats de cadascun dels conceptes retributius que integren la nòmina.

En l'àmbit intern, reclamen una direcció d'infermeria equiparable a la resta dins de l'estructura de direcció de l'hospital, així com un pla d'empresa, transparència en la gestió i bones pràctiques: "Cal posar ordre i resoldre d'una vegada les Urgències, les quals es troben saturades tot l'any, es fa necessari més recursos, un pla funcional i innovador que ens porti a una línia diferent de treball on tothom pugui fer la seva feina d'una forma més adient", conclou la carta.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top