Publicitat
EDITORIAL

Adaptar-se a la ‘nova normalitat’

Ja ha arrencat la fase 0 i ens ha quedat clara una cosa: això no serà un camí fàcil. Tornem als mateixos carrers de fa més de 50 dies, però encara que sembli tot normal, en realitat, tot ha canviat. Estem davant d’una ‘nova normalitat’.

Durant el cap de setmana, els milers de sabadellencs que van omplir el rodal i els carrers de la ciutat per fer esport i la gent gran que va sortir a passejar després de tants dies de confinament ja van experimentar aquesta sensació. Ahir, els comerços i serveis que van obrir també van notar que Sabadell ja no era el mateix. El coronavirus ha entrat a la nostra societat i ha condicionat tot allò a què estàvem acostumats.

Publicitat

Les mesures de protecció i de distància social ho compliquen tot. I el més important, hem de ser conscients que ens acompanyaran durant un llarg període i, per tant, tothom s’hi ha d’adaptar. Per això, els botiguers que van començar la seva activitat han fet un esforç econòmic per adaptar el seu establiment. Altres, però, es quedaran pel camí. L’aposta no és fàcil, però ens en sortirem com ho han fet tots els pacients de la Covid-19 que ja han estat donats d’alta de l’Hotel Verdi i que l’han deixat buit.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top