Esports

El CN Sabadell defensarà la Copa d'Europa la pròxima temporada

Laura Ester, celebrant la cinquena Copa d'Europa a Can Llong / V. ROVIRA

La sisena Copa d'Europa del Club Natació Sabadell haurà d'esperar, almenys, fins a l'any vinent. Aquest dimarts la LEN ha decidit anunciar que donava per finalitzades totes les competicions europees, entre elles, la Copa d'Europa femenina de waterpolo. Competició on les jugadores de David Palma, vigents campiones, estaven pendents de jugar la tornada dels quarts de final davant l'Orizzonte de Catània. Així doncs, el Club continuarà defensant títol a partir de la temporada 20-21.

Publicitat

"En el moment que se suspenen uns JJOO tota la resta hauria de fer el mateix"

El tècnic de la cinquena Copa d'Europa, David Palma ja va avançar fa unes setmanes el que s'acabaria confirmant aquest dimarts. Per al tècnic sabadellenc, partidari de prendre aquesta decisió, va comentar que "si bé és cert que ens hauria agradat jugar la tornada dels quarts amb l'Orizzonte, el més sensat seria donar la competició per deserta, sense vencedors ni vençuts". En la mateixa línia, va afegir que "en el moment que se suspenen uns JJOO, que és la competició més important per a un esportista, vol dir que la situació és prou greu i la resta de competicions haurien de fer el mateix", va afirmar.

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top