Publicitat
Ciutat

L’Ajuntament torna a tallar el trànsit de vies principals de la ciutat

Carrers tallats per als vianants / LLUÍS FRANCO

Diversos carrers de Sabadell tornaran a estar tallats al trànsit aquest proper cap de setmana. Es tracta d’una mesura per cedir més espai als vianants, així com als ciclistes, amb la finalitat que hi hagi marge suficient com per a respectar el distanciament social.

S’actuarà, de nou, el carrer de Sant Miquel a la Creu Alta entre les places dels Usatges, de l’antic Vapor Cusidó i de Carrasco i Formiguera; els carrers de Sant Sebastià i Salvany a l’Eixample entre la carretera de Barcelona i el carrer de Sol i Padrís, i el carrer de l’Església Romànica a la Creu de Barberà entre la ronda de Santa Maria i la carretera de Barcelona.

Aquest tall de trànsit se suma al de l’eix central, des de la plaça de les Dones del Tèxtil fins gairebé al capdavall de la Rambla, i alguns trams de les avingudes de Barberà, de la Concòrdia i de Matadepera, al sud i al nord de Sabadell, respectivament.

Des de la setmana passada, l’Ajuntament recomana a la ciutadania que camini pel costat dret del carrer, sobretot en carrers estrets de manera es pugui garantir la distància entre persones. Aquesta recomanació es tradueix en una nova senyalització a més de 75 carrers distribuïts als set districtes, incloent-hi les principals vies dels diferents barris.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top