Publicitat
Ciutat

Quins carrers estaran tallats al trànsit aquest cap de setmana a Sabadell?

Vianants passejant a la Gran Via / LLUÍS FRANCO

L’Ajuntament de Sabadell torna a tallar diversos eixos viaris aquest cap de setmana. L’objectiu és garantir el distanciament social, és a dir, garantir la separació mínima bàsica per evitar contagis entre vianants, ara que es pot sortir a passejar i amb la canalla.

Concretament, i de la mateixa manera que es va fer el darrer cap de setmana llarg de la Salut, es preveu el tancament de trams del carrer de Sant Miquel, a la Creu Alta; Sant Sebastià i Salvany a l’Eixample; i del carrer de l’Església Romànica, a la Creu de Barberà. Així es convertiran de manera temporal determinats carrers en zones de prioritat per a vianants.

Aquests vials se sumen al tancament al trànsit de l’eix central, des de la via de Massagué, a l’alçada de la plaça de les Dones del Tèxtil, fins gairebé al capdavall de la Rambla, així com d’alguns trams de les avingudes de Barberà i de les avingudes de la Concòrdia i de Matadepera.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top