Oci i cultura

AZUL presenta ‘Mother, forgive us’, un crit ecologista arran de la Covid-19

El músic sabadellenc Oriol Brunet / D.S.

AZUL publica Mother, forgive us. Es tracta d’un single compost en aquests dies de confinament: “Demana perdó a la mare naturalesa pel mal que li hem fet durant tants anys”, explica el músic i vocalista Oriol Brunet. “La cançó descriu com la natura està recuperant el que és seu, ara que nosaltres estem tancats a casa”. Es podrà escoltar a partir d’aquest diumenge al seu canal de YouTube.

La portada ha estat dissenyada per Lambruscley, artista multidisciplinària. En ella s’intueix també la referència ecologista, arran del confinament produït per la Covid-19.

Encara que el que s’ha escoltat d’AZUL fins ara té molta influència dels seixanta, aquest tema té tocs dels anys 80, tot amb sintetitzadors i percussió de l’època.

Mother, forgive us és el quart senzill de l’artista sabadellenc i es fa de forma totalment independent a qualsevol discogràfica. AZUL és un projecte totalment autoproduït per l’artista sabadellenc Oriol Brunet. El 2018 va treure el seu primer EP, anomenat Expansion and Regression. Un treball molt influenciat per la psicodèlia dels anys 60 a Califòrnia i grups actuals com Babe Rainbow, The Growlers, Connan Mockasin, King Gizzard, entre d’altres.

Al concurs Embassa’t

Encara que hagi fet pocs concerts, AZUL ha estat present en el Rainbow Machine Fest, Fest amb noms com Holy Bouncer. I va ser finalista del concurs Fàbrica Embassa’t el 2019.

AZUL va néixer el 2018 com a homenatge a l’avi del mateix Brunet, que tocava en un grup de boleros i pasodobles que tenia aquest mateix nom. El jove Brunet va adaptar el logotip i va crear el seu projecte personal.

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top