Ciutat

La Policia Municipal revisa les càmeres de vídeo per esclarir la desaparició dels pollets

El llac del parc Catalunya és l'hàbitat d'aus com els cignes, els ànecs collverd, etc. / LLUÍS FRANCO

La Policia Municipal de Sabadell està investigant la desaparició de les 5 cries de cigne. Tot i que el parc Catalunya no té càmeres de videovigilància pròpies, alguns comerços de l’entorn sí que en disposen. Per això, agents locals han demanat les gravacions a diferents establiments, aquest matí. 

Ja s’ha iniciat la investigació per esbrinar què ha passat amb els 5 pollets de cigne, nascuts la setmana passada al parc Catalunya. Van desaparèixer a inicis del cap de setmana, probablement la matinada de divendres. I és que diferents ciutadans han apuntat a xarxes socials que dissabte ja no hi eren. A més, ornitòlegs de l’ADENC tampoc els van trobar el diumenge al matí, si bé inicialment no descartaven altres escenaris, com ara que restessin amagats o que tècnics municipals els haguessin trasllat per preservar la seva seguretat. Però no va ser el cas.   

Una desena d’avisos telefònics

L’Ajuntament va fer pública la desaparició al migdia d’ahir, dilluns, tot demanant la col·laboració ciutadana i habilitant dos telèfons en els quals aportar qualsevol informació relacionada (Parcs i Jardins –93 745 32 94– i l’Oficina del Parc de Catalunya –93 727 91 66–). En aquestes primeres 24 hores s’han rebut una desena d’interaccions, entre trucades i correus, en què es mostrava preocupació i indignació per la desaparició de les cries de cigne.

Desaparegudes les cries de cigne del parc Catalunya

Comentaris
To Top