Publicitat
Ciutat

Es mantenen 13 persones ingressades amb coronavirus a l’UCI del Taulí

L'hospital Parc Taulí / LLUÍS FRANCO

Els casos de coronavirus del Taulí continuen baixant sense observar-se un repunt de les persones hospitalitzades per aquesta malaltia. Les darreres dades són similars a la segona setmana de la pandèmia a Sabadell, amb 49 persones ingressades actualment a la 9a planta, una dotzena menys que dilluns; i 13 a l’UCI, on no es baixa d’aquesta forquilla entre 11 i 13 pacients des del 6 de maig, quan aleshores eren 21.

Revisió de les xifres

Publicitat

Aquest dimarts i dimecres el Taulí no ha facilitat les dades d'altes i defuncions per coronavirus perquè s’està fent una revisió i ajustament tècnic de les xifres en aplicació de criteris recents del CatSalut, segons expliquen fonts oficials de la corporació sanitària. En els propers dies se sabrà el resultat de la revisió.

En aquest sentit, com que la pressió assistencial per la Covid-19 va a la baixa i la comissió que en fa el seguiment ja només es reuneix tres cops per setmana, a partir d’ara el Taulí només comunicarà les dades de pacients amb aquesta patologia els dilluns, dimecres i divendres.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top