Publicitat
Ciutat

L'ONCE també recupera l'activitat

Cupó extraordinari del dia del pare de l'ONCE / ALBERT SEGURA

Després de Loteries de Catalunya i Loterías y Apuestas del Estado, ara és l'ONCE qui anuncia que torna a l'activitat un cop superada l'aturada de la pandèmia. Així, l'ONCE arrenca el 15 de juny els seus sortejos del cupó, amb els seus venedors amb l'activitat habitual.

Aquesta decisió es pren d'acord amb la normativa vigent del procés de desescalada aprovada per les autoritats i, molt especialment, una vegada que s'han garantit les mesures de seguretat per als 19.000 venedors de l'organització, 2.500 a Catalunya, i els seus clients mitjançant la deguda informació i la posada a disposició del material necessari, igual que per a la resta de treballadors.

Abans, des del dilluns 25 de maig, hi haurà ja sortejos dels productes coneguts com el Super Once i Triplex, que podran ser adquirits en els establiments col·laboradors habituals o a la web.

Els productes coneguts com a loteries instantànies (els tradicionals Rascas), la loteria europea Eurojackpot, el Súper ONCE i el Triplex podran ser adquirits des del 25 de maig en els establiments autoritzats que formen el Canal Físic Complementari, especialment benzineres, oficines de Correus i botigues de conveniència.

A més, d'acord amb la desescalada, el sorteig extraordinari del Dia del Pare, ajornat per la crisi, se celebrarà el diumenge 21 de juny; el dimecres 24 de juny hi haurà un sorteig especial del Dia de Sant Joan; i el 15 d'agost es farà el sorteig Extra d'Estiu.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top