Ciutat

Canvis importants a partir de dilluns: permesos els passejos de fins a 10 persones

Una família, diumenge a la Rambla / VICTÒRIA ROVIRA

En el moment en què Sabadell entri en fase 1, que serà aquest dilluns, ja es podrà passejar amb la parella o la família. Així ho considera el Ministeri de Sanitat, que permetrà caminades de grups de fins a 10 persones, segons ha publicat el BOE. D'aquesta manera, s'elimina la restricció que hi havia fins ara, que només permetia que els adults acompanyessin com a màxim tres nens a les sortides.

En qualsevol cas, en les passejades en grup s'hauran de respectar la distància de seguretat i les mesures d'higiene. En aquells territoris en fase 2, els grups podran ser de fins a 15 persones.

Publicitat

Esport acompanyat

La darrera actualització al BOE també elimina la restricció de practicar esport individualment. És a dir, es podrà fer en companyia. També s'han d'aplicar mesures de contenció per minimitzar el risc de contagi del coronavirus.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top