Esports

El Sabadell del 'play-off' exprés ja entrena a la gespa de l'Estadi

Aitor Pascual mostra el seu optimisme abans de tornar a trepitjar la gespa / Lluís Franco

Un nou pas. La plantilla del Centre d'Esports –dividida en 14 grups de dos jugadors– ja entrena a la gespa de la Creu Alta. L'entrada de Sabadell a la fase 1 de la desescalada ha permès iniciar les sessions individuals a l'Estadi Municipal. A les 8 h arribava la primera parella i durant tota la jornada un total de 28 futbolistes han desfilat per un itinerari totalment atípic sota estrictes mesures de seguretat i higiene. Accés per la rampa del pàrquing del Gol Sud ja equipats, presa de temperatura abans de baixar del cotxe, desinfecció de les botes i una primera tongada d'exercicis previs en el petit gimnàs improvisat a la mateixa zona. Feina per al preparador físic Xavi Moñino i adaptadors del cos tècnic.

El moment més desitjat era la tornada a la gespa –per cert, impecable– i d'això han gaudit tots els jugadors. "És com si fos el primer dia d'escola", ha resumit Edgar Hernández, un dels capitans. Sota la supervisió dels tècnics Antonio Hidalgo i Juvenal, s'ha fet un circuit en què la pilota ha tingut un notable protagonisme. "Per fi hem pogut sentir la sensació d'estar sobre un camp de futbol", afegia Edgar. Al final de la sessió, els jugadors sortien per una altra porta per evitar creuar-se amb els companys que s'incorporaven.

Publicitat

La imatge de només dos jugadors sobre un espai de 100 per 60 metres era realment impactant. "És el que toca fer ara i esperem que aviat puguem entrenar més futbolistes i entrar en una normalitat de grup", diu el davanter de Gavà, màxim golejador de l'equip fins a l'aturada. De moment, aquesta serà la tònica i tot apunta que pot continuar així mentre la zona sanitària de Sabadell no passi a la fase 2. Això suposaria un nou greuge davant d'altres equips del play-off exprés que sí que podran accedir als entrenaments mitjans (10 jugadors) la setmana que ve.

Malgrat les restriccions, tots celebraven retrobar-se amb l'Estadi i ara es volen centrar a preparar-se bé físicament i mentalment per afrontar amb garanties el play-off exprés que té previst iniciar-se el 18 de juliol. La Federació Espanyola de Futbol ha confirmat oficialment la classificació de tots els grups i els 16 equips classificats seguint el protocol establert. Cal recordar que el sorteig de la primera eliminatòria serà el 8 de juny.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top