Ciutat

Sabadell i Barcelona seran dilluns la mateixa regió sanitària

Les regions sanitàries de Barcelona, l’àrea metropolitana nord (on es troba Sabadell) i la sud seran una sola regió sanitària a partir de dilluns que ve, 1 de juny. El Ministeri de Sanitat ha acceptat la proposta de la Generalitat d’unificar les tres regions i, per tant, estarà permesa la mobilitat entre tots els municipis que les conformen, que es mantindran en fase 1.

D’altra banda, Girona, Catalunya Central, l’Alt Penedès i el Garraf passaran a fase 2 a partir de la setmana que ve i se sumen al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i l’Alt Pirineu i Aran, que ja hi són des de la setmana passada. D’aquesta manera, només l’àrea metropolitana de Barcelona i Lleida seguiran en fase 1 mentre que la resta de Catalunya estarà en fase 2.

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, i el director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, han anunciat aquest dijous al vespre en roda de premsa que donen llum verda a les peticions de la Generalitat després d’haver mantingut les reunions bilaterals amb les Comunitats Autònomes.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top