Ciutat

Més mobilitat per als sabadellencs: fins a Barcelona i des de Castelldefels a Arenys de Mar

S’amplia la mobilitat per als sabadellencs. Des de Castelldefels fins a Arenys de Mar, també a Barcelona ciutat

Les regions sanitàries de Barcelona, l’àrea metropolitana nord (on es troba Sabadell) i la sud són una sola regió sanitària a partir d’avui, 1 de juny. El Ministeri de Sanitat ha acceptat la proposta de la Generalitat d’unificar les tres regions i, per tant, estarà permesa la mobilitat entre tots els municipis que les conformen, que es mantindran en fase 1.

Fins on es pot anar? En la línia de la costa, des de Castelldefels fins a Arenys de Mar. La regió sanitària inclou el Vallès Oriental i el Baix Llobregat, a més de Barcelona ciutat. No es podrà anar fins a Sitges o municipis de l’Alt Penedès, ja que passen a fase 2.

D’altra banda, Girona, Catalunya Central, l’Alt Penedès i el Garraf passaran a fase 2 a partir de la setmana que ve i se sumen al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i l’Alt Pirineu i Aran, que ja hi són des de la setmana passada. D’aquesta manera, només l’àrea metropolitana de Barcelona i Lleida seguiran en fase 1, mentre que la resta de Catalunya estarà en fase 2.

D’aquesta manera, hi ha un grapat de localitats on podem anar a partir d’avui, corresponents a les següent comarques:

Vallès Occidental

Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, Gallifa, Matadepera, Montcada i Reixac, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Ripollet, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Sentmenat, Terrassa, Ullastrell, i Viladecavalls. En el cas de Vacarisses i Rellinars, aquestes dues localitats es troben a la regió sanitària de la Catalunya Central i, per tant, no s’hi podrà anar des de Sabadell fins que la nostra àrea salti a fase 3.

Vallès Oriental

Aiguafreda, l’Ametlla del Vallès, Bigues i Riells, Caldes de Montbui, Campins, Canovelles, Cànoves i Samalús, Cardedeu, Figaró-Montmany, Fogars de Montclús, les Franqueses del Vallès, la Garriga, Granollers, Gualba, la Llagosta, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall, Llinars del Vallès, Martorelles, Mollet del Vallès, Montmeló, Montornès del Vallès, Montseny, Parets del Vallès, la Roca del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Codines, Sant Fost de Campsentelles, Sant Pere de Vilamajor, Santa Eulàlia de Ronçana, Santa Maria de Martorelles, Santa Maria de Palautordera, Tagamanent, Vallgorguina, Vallromanes, Vilalba Sasserra i Vilanova del Vallès.

Maresme (només municipis de l’àmbit sud)

Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d’Estrac, Dosrius, el Masnou, Mataró, Montgat, Òrrius, Premià de Dalt, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Tiana, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

Barcelonès

Barcelona, Badalona, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet, L’Hospitalet de Llobregat.

Baix Llobregat

Abrera, Begues, Castelldefels, Castellví de Rosanes, Cervelló, Collbató, Corbera de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Esparreguera, Esplugues de Llobregat, Gavà, Martorell, Molins de Rei, Olesa de Montserrat, Pallejà

Comentaris
To Top