Publicitat
Ciutat

Ciutadans demana reobrir el CAP de Gràcia i el consultori local del Poblenou

El CAP Gràcia / GOOGLE MAPS

El grup municipal de Ciutadans ha sol·licitat al Departament de Salut i a la regidoria de Salut la reobertura del CAP de Gràcia i el consultori local del Poblenou de Sabadell. Els dos equipaments estan tancats des de mitjans de març, l'inici de la pandèmia, per la reordenació d'Atenció Primària a causa del coronavirus.

Els professionals d'aquests dos centres es van formar per treballar a l'hospital de campanya de la Pista Coberta d'Atletisme, però com que no s'ha hagut d'obrir, el portaveu de la formació taronja a l'Ajuntament, Adrián Hernández, assegura que la reobertura dels equipaments és "imprescindible per reforçar l'atenció primària a la ciutat”.

Publicitat

Hernández subratlla la importància de dotar de recursos humans i materials els CAPs perquè “si hi ha un dret bàsic en una ciutat de proximitat, és la salut, especialment en un moment de pandèmia sanitària”. El regidor recalca la necessitat que els veïns de cada barri puguin ser tractats en el seu centre de referència pel seu metge de capçalera. De moment, mentre els dos espais estan tancats, els veïns que atén el CAP de Gràcia s'han de desplaçar al dels Merinals, i els del Poblenou, a Torre-romeu.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top