MONTCADA

Pimec i l’Ajuntament de Montcada mostren el seu suport a les pimes afectades pel tancament de Nissan

Treballadors de Nissan concentrats davant la seu del Departament de Treball, el passat 29 d'abril del 2019 / ACN

L’Ajuntament de Montcada i Pimec han mostrat aquest divendres el seu suport a les pimes afectades pel tancament de les plantes de Nissan a Catalunya, després de reunir-se amb membres del comitè d’empresa de la planta al municipi.

El president de Pimec al Vallès Occidental, Josep Maria Catalán, ha destacat que el tancament de Nissan afectarà de manera directa 420 empreses industrials, 380 de les quals pimes, i considera fonamental la posada en marxa del Programa de Suport a la Indústria de la Mobilitat i de l’Automoció, que va demanar el Parlament de Catalunya fa un any.

De la seva banda, l’alcaldessa de Montcada, Laura Campos, ha recordat que el consistori està treballant per millorar el sector de l’automoció.

Comentaris
To Top